Bornholms Flag

Bornholms Skakklub

Bornholmske juniorskakspillere til DM 2007.Bornholm havde 10 deltagere med i det traditionelle DM i Skoleskak i Odense denne weekend. Som sædvanlig klarede nogle sig bedre end andre, men alle var dog bagefter enige om, at det havde været en fantastisk tur.

I B-klassen for de 15-16-årige var det forventet, at Michael Holt ville få det svært, men 2 point ud af 8 med mersmag var faktisk en ganske pæn præstation.

I C-klassen for de 13-14-årige havde Bornholm hele 3 deltagere, men hverken Andreas Larsen, Kristian Lund eller Mathias Clemmesen kunne rigtig begå sig i det stærke selskab. De fik dog tilkæmpet sig hhv. 2½, 2 og ½ points.

I D-klassen for de 11-12-årige ydede Rasmus Lind Petersen og især Andy Anker stabile præstationer med hhv. 3½ og 4½ points. Andy lå faktisk i blandt præmietagerne indtil sidste runde, men så mødte han den senere turneringsvinder Morten Nielsen, og det var en tak for stor en mundfuld for ham, så han måtte nøjes med en 13.-plads.

I E-klassen for de 9-10-årige scorede Jeppe Kofod Hansen og Oliver Larsen hhv. 3 og 1 points. Jeppe, der sidste år var Damarksmester for de yngste, måtte denne gang indrømme, at der blev gået hårdere til ham iblandt de lidt ældre, men i glimt fik han da vist rigtig god skak også i år.

Hos de aller yngste, i F-klassen, var Bornholm også i år helt fremme i skoene. Begge vores delatgere, Timmy Anker og Magnus Meilvang, endte i blandt præmietagerne på hhv. 7.- og 8.- pladsen, begge med 5½ points ud af 9. Rigtig godt gået af de to unge drenge!

Der skulle således være en solid basis at bygge videre på indenfor Bornholms Skoleskak også i fremtiden.

Jan Pedersen

andreas andy levende brikker timmy præmie
Hosted By Aspphp-host      Spillesteder: Rønne og Svaneke